2021. Július 23. Péntek, Lenke  
Amikor a nőknek nem megy
A nőket többféle szexuális probléma is érintheti: a közös bennük, hogy megnehezítik a szexuális életet, és így hosszú távon akár a kapcsolatot is.
Tovább
A szexuális diszfunkció 5 jele nőknél
A clevelandi klinika egyik kutatása szerint a nők 43%-át és a férfiak 31%-át érinti bizonyos fokú szexuális diszfunkció.
Tovább
Ha a kánikula elmúltával is verejtékezik, érdemes kivizsgáltatnia magát
Figyelmeztető jel az is, ha alvászavarai vannak, vagy nem tud megszabadulni a plusz kilóktól.
Tovább
Szex a klimax évei alatt
A legújabb felmérések szerint, a klimaxos nők 80 százaléka vágyik továbbra is aktív szexuális életre, de szégyellnek orvoshoz fordulni ilyen jellegű problémáikkal.
Tovább
Az életkor nő, a libidó csökken?
Egy friss felmérés szerint azok, akiknek szexuálisan aktív éveikben fontos a testiség, háromszor akkora eséllyel maradnak aktívak az ágyban akár ötven felett is.
Tovább
5 lépés az orgazmus felé
A nők 10-20%-ának még soha nem volt orgazmusa! Őrületes szám, ez a probléma sokakat érint. A férfiaknál ez a szám csupán 2%.
Tovább
Tippek a klimax idejére
A nők egyik leggyakoribb félelme, hogy a menopauza milyen hatással lesz szexuális életükre. A kellemetlen tünetekre gyógyszereken kívül természetes megoldás is létezik.
Tovább
Gyötör az álmatlanság
A változókor kialakulásával az alvásban is bekövetkezik néhány természetes változás. A mély alvás hossza csökken, gyakoriak az éjjeli ébredések.
Tovább
Menopauza és koleszterin
A HDL-koleszterin árthat a változókorban lévő nőknek: elősegítheti a veszélyes érelmeszesedést, ami súlyos szívproblémákhoz vezethet.
Tovább
Fáj és csíp szex után? Ez lehet az oka!
Ezek a leggyakoribb panaszok, melyek mögött betegség állhat!
Tovább
Szex a klimax évei alatt
Hiába vágynak rá a nők, szégyellnek orvoshoz fordulni ilyen jellegű problémáikkal.
Tovább


Lájkolj minket!